Esztrich betonozás - Burkolás

viktorepito.hu  I  info@viktorepito.hu


Esztrich betonozás - festés - gipszkartonozás - hidegburkolás - térkövezés


Miben vagyunk jobbak, mint mások?

Egyszerűen működőképes és hosszú távú megoldást tudunk adni, partnereink festési problémáinak megoldására és kivitelezésére, amihez a megfelelő szakértelemmel rendelkezünk. Illetve nagyon fontos, hogy ár alatt dolgozunk, tehát olcsóbbak vagyunk, mint mások mégis minőségi anyagokkal dolgozunk és precíz minőségi munkát, nyújtunk a partnereinkkel megbeszélt idő alatt. Mi soha nem versengünk másokkal, minket a jelenlegi és a leendő partnereink véleménye és megelégedettsége érdekel, hiszen a további munkáink során szemelőt tartjuk azokat a véleményeket, is, amik elősegíthetik a még minőségibb és a még színvonalasabb munkát.


A partnereink véleménye igen is fontos, mindenkinek fontosnak kellene lennie.


Ma már mindenkit csak az érdekel, hogy gyorsan végezzenek el egy-egy munkát, olyan minősíthetetlen anyagokkal és munkamorállal, amit szavakkal nem lehet kifejezni. Nagyon sok vállalkozót láttam, ás nagyon sok vállalkozónál tapasztaltam, hogy mindegy milyen területen dolgozik a fő cél az, hogy pofátlan módon minél több pénzhez jussanak egy-egy munka során. Nos, hát nem is lenne ezzel baj, ha nem Magyarországon élnénk, és az emberek többsége megkeresné a havi 3-400.000 Ft-ot.

De sajnos ez nem így van!!

Jó magam is azon az elven vagyunk, hogy kérjünk kevesebbet, hogy tiszteljük meg az embereket és főleg a pénzt, amit a munkánkért kapunk, hiszen azért a pénzért valakinek keményen meg kellett egyszer dolgoznia. Emellett adjunk át olyan munkát, amit szívesen adunk ki a kezünkből, és amiből tudjuk azt, hogy pár év múlva is, ha ránézünk még mindig újként, csillogjon. Egyszóval, emberség, tisztesség, becsület és minőségi munka, amit mi garantálunk és, amit másoknak is garantálnia kellene. Tehát, amiben mások vagyunk, mint mások az az, hogy nem rugaszkodunk el a földtől, amikor kimondjuk az árat. Szeretjük látni azt, amikor a partnereink várják az árat, kimondom és mosolyogva néznek ránk, hogy tényleg, valóban komolyan beszélek e.

Igen bizony komolyan beszélek, nálunk mindenki többre gondol, mint amennyit valójában elkérünk. Ugye Ön sem örül az üres zsebnek, főleg, ha festeni kellene a lakását? Mit szólna ahhoz, ha a festésre félretett pénze, több mint 30%-a a zsebében maradna? Bizony  mi ezt ajánljuk Önnek!!

Mi Önökért vagyunk, és Önöknek dolgozunk.